Големи сръбски и български звезди ще огласят известният фестивал на балканската скара „SofiaMezi“, който ще се проведе от 20-ти до 24-ти септември в Западен парк в столицата.

В рамките на 5 дни Фондация „Румънеца и Енчев“ с подкрепата на Столична община ще зарадва с истински празник посетителите. Нашумелият сръбски поппевец Амар Гиле, както и хитовите изпълнители Кеба и Бобан Здравкович ще блеснат във вечерните концерти на феста, а всички гости на феста ще могат да ги слушат без вход, както и българска страна – легендите „Сигнал“ и Борис Солтарийски.

Точно на 20-ти септември в 10 ч. е официалното откриване, а на 23-ти септември празнично в събота от 12 часа ще дадат тон на хорото фолклорните певици Славка Калчева и сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Организаторите на фестивала са подготвили вкусотии, които ще бъдат приготвени от най-добрите кулинарни майстори, стотици скари и барбекюта.

Атрактивната програма на феста е изпълнена с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета и всички те са с вход свободен, както концертите. Стотици награди очакват участниците и гостите. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, атракции, гимнастика, лунапарк и много сладки изкушения.

Ето и програмата на концертите по дни, които са с вход свободен:

20.09. (сряда) от 20 часа – Амар Гиле и „Виво Монтана“

21.09. (четвъртък) – Борис Солтарийски и Йорданис Агапитос

22.09. (петък) – Бобан Здравкович и Дарко Филипович

23. 09. (събота) – 12 часа – Славка Калчева,

От 20 часа – Ивелина Колева и Кеба

24. 09. – (неделя) – „Сигнал“ и „Обратен ефект“
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook