Звездата на сръбската музика Неда Украден ще изпълни българския химн в чест на националния ни празник 3 март. Това ще се случи в първите минути на 3 март като част от първия по рода си Балкански бал.

Шоуто, което ще продължи 8 часа стартира в 20 часа на 2 март в „Арена Армеец” и в минутите след полунощ звездите ще отдадат почит на загиналите за свободата на България. Ще се извие и най-дългото хоро, водено от световноизвестния танцов ансамбъл „София-6”, лауреат от множество международни фестивали.

В Балкански бал освен Неда Украден участват още Индира Радич, Шериф Коневич, Кеба, оркестър Гуча и Кристали. „Арена Армеец” ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон. За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители, ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.

Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook