Четири от най-големите сръбски звезди пристигат у нас за грандиозен концерт в столичната зала „Арена Армеец“. Шабан Шаулич, Стоя, Весна Змиянац и Синан Сакич, съпроводени от единствения по рода си оркестър на Аца Софрониевич, ще зарадват българските си почитатели на 14 октомври 2016 г. (петък) от 20:00 часа.

Феновете на сръбската музика вече тръпнат в очакване на новата си среща с Шабан Шаулич и Весна Змиянац, които публиката у нас добре познава. А за първи път на родна сцена ще се качат Стоя и Синан Сакич. Четиримата ще изпълнят най-големите си хитове под съпровода на 12-членния оркестър на Аца Софрониевич. Водещ на концерта ще бъде един от най-обичаните водещи от ефира на Радио Веселина – Методи Вълчев.

Поради многото си ангажименти звездите на сръбската музика ще пристигнат у нас ден преди концерта, като вече са поставили своите условия на организаторите. Стоя идва в България с личния си готвач, а Весна настоява в гримьорната ѝ да има свежи цветя и специална марка минерална вода. Синан Сакич е безкомпромисен относно озвучаването на сцената, а Шабан Шаулич, който изнесе вече 2 концерта в „Арена Армеец“, споделя, че с нетърпение очаква поредната си среща с българската публика.

Специално за концерта зала „Арена Армеец“ ще бъде напълно реновирана. Сцената на звездите ще бъде изградена от “Жокер медия“ и ще бъде на цели четири нива. Озвучаването в залата ще бъде напълно ново, като целта е да се постигне идеална акустика, така че всички присъстващи да се насладят на перфектен звук.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook