На 18 септември водната сцена на Paradise Center ще бъде превзета от Магията на сладоледа. Фокусите на илюзиониста Golbez ще накарат публиката да повярва в сладоледената магия, а шеф Ради Стамболов ще приготви „Галактически сладолед“ за всички присъстващи. Елате да се запознаете с историята на леденото изкушение, да видите как се приготвя по атрактивен начин, а защо не и да го опитате? Необикновеното сладоледено шоу започва в 15 часа с много фокуси, вкусен сладолед, музика и настроение.

От детска възраст Христо Христов – Golbez е пленен от магическите трикове. Тогава започва да се учи в ловкостта и изтънчеността на магьосниците. Последните 5 години обединява българското илюзионно общество чрез сайта Magic Circle. Бил е на една сцена с маг Астор, а от време на време прави собствено магическо шоу.

Кариерата на шеф Ради Стамболов, стартира в хотел “Шератон” в началото на 90-те. Той e бил вицепрезидент на Евро-Ток България от създаването на организацията до ноември 2011г. Завършил е сладкарския техникум “Христо Ников”, а след това – Колеж по туризъм във Варна; придобива доцентура по италианска кухня от Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzoni, Италия; специализира в Cafè Central Palais Ferstel във Виена, Австрия. Готвил е за 13 президента на различни държави.Той e познат на широката публика и като член на журито на първото българско кулинарно състезание “Lord of the chefs”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook