Георги Низамов отвръща на удара с „Дарт Вейдър на Йода думаше”

Момчетата от бандата ще изпълняват ролите на Дарт Вейдър, Йода и двама щурмоваци. Изглеждащи досущ като любимите образи от сагата „Междузвездни войни”, четиримата музиканти от „Обратен ефект” ще излязат на сцената и ще изсвирят хитовете си на 9.12. вечерта, в рок бар Rock IT.

Поводът за атрактивната визия и странната хрумка е, че „Обратен ефект” ще са част от подгряващо рок шоу с вход свободен на дългоочакваната седма част от фантастичната сага „Междузвездни войни: Силата се пробужда”.

Star Wars герои се очаква да бъдат забелязани и сред феновете. Най-атрактивните сред тях, както най-добрите имитатори на Чубака и на Арту-Диту, ще получат ценни сувенири, вдъхновени от фантастиката. Подарък ще има и за абсолютно всеки, който пристигне на партито с костюм или аксесоар на Star Wars. Специални изненади са подготвили и разпространителите на филма. Като ревностен фен на фантастиката, ще присъства актьорът Георги Низамов, който ще поздрави феновете с емблематичната си песен „Дарт Вейдър Йода Думаше”.

В игралната зала на рок бара пък е подготвен специален кът, където ще се провежда уъркшоп по схватки с джедайски мечове.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook