Шотландската традиция True Tales на уиски Grant’s се превърна в традиция и за България. След многобройни успешни събития из цялата страна през Втория сезон, настъпи моментът и за най-голямото събитие на годината в София.

Grant’s обещава една истинска и вълнуваща вечер на своите гости. Sofia Live Club за втора поредна година ще събере ВИП личности, представители на медиите и верни почитатели на скоча. Водещ ще бъде изключителната Мария Силвестър, която не само ще допринесе за страхотното настроение, но и ще разкаже свои истински истории. В нейната приятна компания ще са още Захари Бахаров, Христо Мутафчиев и Александър Сано (Среброто). Българските звезди ще завладеят всички с харизмата си и със своите лични истории, забавни случки от снимачната площадка или най-важните моменти в живота. Гостите ще погледнат от нов ъгъл на любимите си актьори и ще ги почувстват по-близки. Всеки, който се осмели да се присъедини към тях на сцената, ще има уникалния шанс да замине за Шотландия и разкаже своята истинска история на сцената на най-големия световен арт фестивал в Единбург – Edinburg Fringe Festival.

Важна част от всяко събитие True Tales е дегустацията на качественото шотландско уиски. Гостите ще имат възможност да опитат трите вкуса – Family Reserve, Sherry Cask и Ale Cask. Повече за тях ще научат и от посланика на Grant’s за България – Калоян Александров, който ще разкаже накратко дългата история за съществуването на Grant’s. През 1886 година Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започват строежа на своята дестилерия. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook