На 11 март чаровната виолончелистка Йоланта Делибозова ще ни зарадва за отново с безумно вкусни изненади – и то под звуците на нежна музика в Студио 5. Каним ви на традиционния концерт-спектакъл „ВКУС НА МУЗИКА”, в който ще се научим как да се превърнем в супер-герои на кухнята!

Йоланта Делибозова е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Многократно е солистка на Бургаската и Русенската филхармония, както и на Филхармония Крайова, Румъния. От 1994 г. работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов – „Небесни струни”. Освен като великолепен музикант Йоли се доказва и като експерт в кулинарната магия. Можете да се пренесете в нейния кулинарен свят във вече популярния й блог „Вкусно с Йоли”, както и в предаването й „Юлисима” по Утилисима ТВ.

За спектакъла си в Студио 5, Йоли ще ни демонстрира как по най-достъпен и бърз начин можем да се превърнем във виртуози в кухнята. За да не остане място за съмнение, цялата публика ще може да опита приготвените пред очите ни музикално-кулинарни изкушения.

Заповядайте на 11 март от 18 часа в Студио 5 с Йоли и нейните вкусни хитрини! Един следобед, който да ти се прииска да изядеш!

Билети – 8 лв. на касата в Студио 5, онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketplus.bg.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook