След грандиозния успех на миналогодишното турне „Невидим“ и тази година Графа ще пее в избрани български градове през февруари и март. На сцената с него ще са Борислав Бояджиев, известен като DJ Borche, очарователната балерина Индира и беквокалистката Теа от Teabo Project, която наскоро се върна от турне в Ибиза.

През февруари Влади Ампов-Графа ще изнесе концерти във варненския Planet Club на 10-ти, Стара Загора – Luxor Paralax на 17-ти, София – Planet Club на 18-ти и Пловдив – Planet Club на 24-ти. През март турнето продължава в Добрич – Disco Club Zvezda на 1-ви, Благоевград – Piano bar Limited на 3-ти, отново Варна, този път в Бар Галерия на 8-ми, Бургас – Addict на 9-ти, Велико Търново – Galaxy Bowling на 16-ти, Сливен – клуб Модерно на 23-ти. Планирани са концерти в още няколко града, но датите се уточняват.

Както всяко турне и това ще е свързано с много положителни емоции, очакване и вълнение. За феновете си Графа е подготвил много музикални изненади и лично гарантира шоу от висока класа.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook