Показват кратък филм за Емил Димитров

Пропуск за двама за всички прожекции на предстоящия 16-ти международен София Филм фест в зала 1 на НДК, пропуск за двама за церемонията в Народния театър „Иван Вазов“ за връчването на наградите за театрално изкуство „Икар“ на Международния ден на театъра, куверт за двама в ресторант „Добро“ – до театър „София“, едномесечна карта за фитнес и едномесечна карта за спортна аеробика във Фитнес център „Йова-спорт” – това са наградите от томболата сред закупилите билети за празничното издание на „Минута е много”.

На 27 февруари в столичния Клуб „Студио 5” легендарното състезание, създадено по оригиналната концепция на Лилия Райчева, ще отбележи 32 години със сладките изкушения на Виенската сладкарница „Джулиано”. Куверти за сладкарницата, билети за София филм фест, за подбрани постановки от Софийския театрален салон, интересни книги, дискове с музика и други приятни награди са част от подаръците за вярно отговорилите на въпроси.

По повод рождения си ден любимата на няколко поколения игра кани и всички трикратни и годишни победители през годините, членове на Клуб „Минута е много”, а победителите, наред с другите си награди, ще получат знаменитата френска селска торта на Виенската сладкарница „Джулиано”.
   
Темите, в които водещият Петър Вучков ще задава въпроси този път, са Лека атлетика, Театрална София и Емил Димитров. Състезателите ще се избират сред присъстващите и ще бъдат подкрепяни от трикратните победители Алберт Николински, Илка Гергинова и Пламен Младенов. Специалните гости са олимпийската медалиста Йорданка Благоева – първата българка, поставила световен рекорд в леката атлетика, Нели Горанова – главен експерт в Дирекция „Култура“ на Столична община и Емил Димитров – син на легендарния певец.

Всички, които дойдат в Клуб „Студио 5” на 27 февруари, ще имат ексклузивната възможност да видят кратък филм за Емил Димитров и да се сдобият с първия от поредицата дискове със специалната селекция от творчеството на Емил Димитров „Звучи в мен музика“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook