Студио 5 отново дава сцена на талантливи български актьори с четири постановки през юли. След успешното начало на театралния сезон този месец с „Мозъчен дренаж” – авторският моноспектакъл на Наталия Дукова, който се игра на 02 юли – днес, 06 юли, културната програма продължава с „Нощен гост” от 19 часа.

„НОЩЕН ГОСТ“ е пиеса на българския съвременен писател и актьор от Шуменския театър Кольо Карагеоргиев. Тя е криминална пиеса, която за разлика от много други, които са обявени за такива, наистина е криминална. В нея ще откриете всичко, което бихте искали да срещнете в посочения жанр – изненадващи сюжетни ходове, съспенс, необяснимо поведение на героите, динамичен диалог и разбира се, много хумор. Като добавим към това и постановъчния екип от млади, талантливи творци, можем само да си кажем: „Е, какво повече искаме?“.
Автор – Кольо Карагеоргиев, Режисьор – Лилия Секова, Сценография и костюми – Елица Трифонова. Пиесата ще ни бъде представена от актьорите: Михаела Михайлова – Мия, Теодор Папазов и Димитър Чоканов. Вход: 6 лв.

„ЗДРАВЕЙ, ОБИЧАМ ТЕ“

Превърналите се в любимци на публиката на Студио 5 Бойка Велкова и Стефан Спасов ще представят романтичната история на Джени Малоун и Джордж Шнайдер. Заповядайте на 7 юли в 19.00 ч. Входът е 12 лв и включва чаша вино, предоставено от винарска изба TODOROFF.

„РАЗБИРАШ ЛИ МЕ ПРАВИЛНО?“

Той ви разбира – а вие него? Неповторимият български комик Георги Мамалев ще ни забавлява с моноспетакъла си „Разбираш ли ме правилно?” отново на 12 юли от 19 часа в Студио 5. Постановката се състои от осем монолога от живота на осем различни герои, поставяйки пред зрителите въпроси за живота и ежедневието им с много хумор и ирония. Театърът не само цели да разсмива до сълзи, той помага и да се замислим. И именно в това се крие чарът на „Разбираш ли ме правилно?” и посланието на моноспектакъла.

Режисьор е незабравимият Андрей Баташов, музикалното оформление е дело на композитора Асен Драгнев, а сценарият е на Весел Цанков и на Георги Мамалев.

Заповядайте на 12 юли в Студио 5 за поредната доза вдъхновение и радост от Георги Мамалев. Начало – 19 часа, вход – 10 лв.

КАТЕТО ЕВРО И КОМЕДИЙНА ВЕЧЕР С „ГОЛЕМИТЕ“

На 14 юли, от 20.30 часа Катето Евро ще се включи в незабравима Комедийна вечер с „Големите“ в Студио 5!
Лято е, времето вече е топло, но ако Ти все още си в София, зареди се с горещи емоции, като посетиш Комедийна вечер с „Големите“. Оформи тялото си за плаж, като се разбиеш от смях заедно с тях. Само сега ще видиш позната на всички с невероятното си чувство за хумор звезда Катерина Евро в компанията на младите си колеги от „Големите“. Какво повече ще ни е нужно освен една разхлаждаща смехотерапия през юли. Време е за смях, смях с „Големите“ и Катето Евро в Студио 5!

Театралният сезон на Студио 5 приключва на 22.07.2011 с още едно представление на „Здравей, Обичам те” с Бойка Велкова и Стефан Спасов и ви очаква отново през септември!

Билети на касата на НДК, ticketstream.bg, eventim.bg, както и на касата в Студио 5 преди началото на постановката.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook