Едни от първите хип-хоп изпълнители в България, Румънеца и Енчев, ще отпразнуват своя четиринадесети юбилей на сцена със серия грандиозни летни концерти. Супер концертите ще се проведат на 1.08 – летен театър Варна, 4.08 – античен театър Пловдив и 7.08 – летен театър Бургас, с начален час 20:30ч.

Феновете ще чуят всички нови песни на дуета в.ч. “Слънцето и ти”, “Селско момиче”, “Аз те искам”, “Кавали”, “Данък любов”, както и всички хитове като: “Шатрата”, “Пипни ме тук”, “Моята жена”, “Giliai”, “San Sanana”, “Ако кажеш не”, “Столична” и др. По време на турнето ще бъде представена и най-новата песен “Моята жена 2, ” – (10г. по-късно), част от новия четвъртият самостоятелен албум на групата –“Слънцето и ти”.

Специално за концертите се изработени нови концертни аранжименти на песните, които публиката ще има възможност да чуе на живо, изсвирени с музиканти по време на шоу-спектакъла. От няколко месеца насам се работи и по ефектна и динамична мултимедия, която ще бъде излъчвана на ефектни видеостени.

Екипът е над 25 човека, което е сериозна организация за българските мащаби – споделя Енчев. В концертите ще участват Насо и Мариета, супер момичетата, трупата за циркови и атракционни изкуства към двореца на децата гр. София, шефа на мафията Дон Корлеоне, главата на римокатолическата църква Папата и др., начело с президента на българския шоубизнес – Митьо Пищова (на живо).

Румънеца и Енчев са изпипали всичко, както винаги и обещават на своите фенове грандиозен шоу-спектакъл с мощен звук, ефектна сценография, хитови парчета и много смях.

Билети могат да се закупят online от Eventim.bg Ticketstream.bg, както и от касите на летните театри. Цените на билетите са от 8 лв. до 12 лв., като всеки закупил вип билет, ще получи новия албум на Румънеца и Енчев – „Слънцето и ти”. Промоутърите са предвидили отстъпка за всички родители, които искат да подарят спомен на своите деца. Всички деца до 10г. влизат безплатно стига да са с придружител!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook