Четирите български групи ще изнесат специален благотворителен концерт за 20-годишната Милена Петрова, пострадала при нелеп инцидент

Четири български групи ще обединят усилия, за да помогнат със средства за възстановяването на 20-годишната Милена Петрова, която пострада при нелеп инцидент на 14 май в София.

Около 4 часа сутринта на улица Неофит Рилски № 41 се откъсва парапет на тераса от третия етаж. Трима души политат надолу – две жени и един мъж – Милена Петрова, Радослава Топалова и Щепан Хелезик. Момчето, което е чешки гражданин, загива на място, а двете момичета са приети по спешност в Пирогов.

Радослава е с множество наранявания, счупвания и дълбока разкъсно прободна рана на лявото бедро, но без опасност за живота. Милена е в критично състояние – 8 счупени ребра, счупен гръден капак, хемоторакс, направени са й дренажи на белите дробове, 2 животоспасяващи операции и в продължение на 1 месец тя е в изкуствена кома.

Сега тя бавно, но с много сила, вяра и подкрепа от приятелите си се възстановява, но има нужда от средства, за да оздравее напълно.

За това ще й помогнат българските групи Rubikub, D2 и Gravity Co., както и певицата Рут Колева с нейната банда.

Всички те ще свирят безвъзмездно на 22 юли от 22.00 часа в клуб Pork Pie (бивш Маймунарника) в Борисовата градина.

Входът е на стойност 10 лева и всички приходи от концерта ще бъдат внесени в банковата сметка на Милена!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook