Не остана много до най- разтърсващото музикално бедствие на лятото. Nature-All Hip-Hop Open Air пристига, за да ви отнесе заедно с най-добрите изпълнители на българската рап, реге и графити сцени. Специално за вас от САЩ ще пристигне и ураганът MC Jamalski.

Време е да хвърлите чадърите и да опънете палатките. В покрайнините на Лявсковския манастир има място за всички – без значение колко местни сте! Организаторите от Блънт Башмънт са се погрижили за вашите удобства, свързани с транспорт и нощувка. Има осигурен превоз от Велико Търново и свободни места за къмпингуване. Хапване и пийване също няма да липсват.

Nature-All Hip-Hop Open Air се провежда за 4та поредна година в покрайнините на гр. Лясковец (6 км източно от Велико Търново). Тазгодишният специален гост ще е MC Jamalski, който ще ви „пренесе” от първия непосредствено във втория ден на партито. На сцената, освен утвърдилите се вече имена, ще имат възможност да се представят и всички онези, чиято музика „тече във вените”, но все още не е „превзела колоните”. А най-добрият ще „блесне” и с нови кецки на краката. Датите са ви вече известни – 8ти и 9ти юли.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook