Организация „World Alliance for Youth Empowerment Bulgaria“ и фондация „Изкуството да живееш” имат удоволствието да ви поканят на благотворителното представление ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО (ONE WE ARE) в зала „Христо Ботев“ на 3 юни 2011 в 19:00ч.!

Концепцията на събитието е да събере и обедини хора от различни култури, да покаже, че всички хората по света имат общо помежду си и могат да се забавляват без алкохол, цигарен дим и наркотици. Заедно те ще празнуват културното разнообразие с различни видове песни, танци и изящни изкуства, защото творчеството е онова, което обединява.

През тази вечер изкуството ще бъде без граници – от спиращи дъха индийски танци през брейк денс, поп-рок, класически и модерен балет, хип-хоп, салса и български народни танци до джаз и оперно пеене. Всеки един от присъстващите ще може да се наслади и на разтърсващи DJ сетове. Същевременно талантливи художници ще рисуват на сцената на живо.

И след всички силни емоции, зрителите ще имат възможност да презаредят силите си не с алкохол, цигари или наркотици, а със забавна йога и кратка медитация. Да, йога може да бъда и забавна.

Представлението ще разчупи леда между културите с музика, танци, изящни изкуства и йога. Чрез тях ние можем да се почувстваме едно цяло и да наситим ежедневието си с мир и любов. Освен посланието за разбирателство, толерантност и хармония между културите One We Are има и друга мисия – да помогне на 70 младежа от Възпитателно училище – интернат „Ангел Узунов“ в град Ракитово да участват в програмата YES!+.

YES!+ е ефективна образователна програма на фондация „Изкуството да живееш” за подсилване и активиране на младежта. Тя се провежда в редица реномирани университети в САЩ и Индия. One We Are е благотворително представление за набиране на необходимите средства за провеждането на програмата YES!+. One We Are е само една от инициативите на фондацията за набиране на средства, с които да подкрепи преподавателите и учениците от ВУИ „Ангел Узунов”.

Фондация „Изкуството да живееш“ е международна образователна и хуманитарна организация със специален консултативен статут към ООН и сътрудничеща си със Световната здравна организация и УНИСЕФ. Фондацията е най-голямата доброволческа организация в света с дейност в над 150 държави и е достигнала до над 60 милиона души по света.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook