Първият изгрев на юли идва с нов музикален фестивал на брега на морето!

На 30 юни и 1 юли на плажа на къмпинг Градина до Созопол ще се състои първото издание на Sozopol Fest – July Morning!

Новият музикален фестивал ще предложи на българската публика свежо и различно забавление за ударен старт на активния летен сезон.

Събитието ще се състои в два поредни дни на плажовете на къмпинг Градина до Созопол, където традиционното посрещане на първия юлски изгрев ще бъде под звуците на качествена селекция от иновативни световни и български изпълнители, групи, диджеи и продуценти.

Музика в стиловете Soul, Dance, Funk, Disco, Lounge, Jazz, Nu Jazz, Smooth Jazz, Latino Jazz, Acid Jazz и др ще звучи 48 часа нон стоп, а на сцената ще се качат 9 банди и 15 диджея. Селекцията на хедлайнерите включва както световноизвестни, така и едни от най-добрите български групи, диджеи и продуценти.

Първото издание на Sozopol Fest ще предложи промоционално ниски цени на билетите, в които може да бъде включено и място за палатка в къмпинга на фестивала.

Сред допълнителните атракции ще бъдат уроци по екстремни спортове, плажни забавления и други изненади, които тепърва ще бъдат разкрити!

Първите трима обявени хедлайнери са ветераните на acid jazz сцената и доказани любимци на българската публика Incognito, култовото продуцентско трио Kraak & Smaak, които идват за първи път у нас с цялата си live банда и ню джаз легендата Jürgen von Knoblauch от Jazzanova.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook