На 14 май в клуб Studio 5 (НДК, вх. А3) първият български лейбъл за реге музика Roots Rocket ще предложи няколко премиерни събития с голямо парти и концерт!

Също така музикантите от Root Souljah ще представят и новия едноименен проект на лейбъла – Roots Rocket Band в състав: Flambo /бас/, Yasha /клавир/, Dizza /перкусии/, Zafayah, Jahmmi Youth и Sen I от ROOT SOULJAH, в комбинация с добре познатият Наско Попов на барабаните и взривоопасната брас секция на младата фънк-сензация SOUTH WICK. Музиката на формацията е смесица от яко roots reggae, с hip-hop и funky елементи.

Roots Rocket Reggae ще зарадва публиката и с концерт на новото попълнение на лейбъла – българската реге свежест – група Мерудия!

Артистите на Roots Rocket ще бъдат подгряти от качествена музикална селекция на DJ Brmbaras от Zionlionz Soundsystem, който ще се погрижи всички присъстващи да получат обещаната свръхдоза позитивни вибрации.
Специалният бонус към партито ще бъде подарък за всеки присъстващ – OCB (Rasta Unlimited).

Roots Rocket е първият български реге лейбъл, стартирал в началото на 2007 с диска Root Souljah EP на едноименната група. От 2011 с разширяването на лейбъла, вече под името Roots Rocket, компанията продължава с нов заряд изпълнението на мисията си – развитие на родната реге сцена; представяне на световни реге изпълнители в България; подкрепа на млади артисти и продуциране на всички други проекти, които заслужават вниманието на публиката според екипажа на Roots Rocket.

Новата история на лейбъла е пътуване само напред и нагоре – очаквайте още гореща информация за нея в следващите дни!

В контекста на обединяващите позитивни вибрации на реге културата, артистите от Roots Rocket открито заявяват, че не се влияят от расови, географски, религиозни и други изкуствено насаждани различия, а избират посланието на любовта за единство и разбирателство между всички жители на планетата, и тъй като ракетата вече е в орбита, посланието започва да се разпространява в цялата вселена – peace, love, unity, respect!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook