До пролетта изглежда има много време, но начини да се почувствате, все едно навън пече слънце и пеят птички, са налице. В това могат да ви убедят агентите на доброто настроение The Reggae Boys, които готвят необичайно пареща доза реге, ска и денсхол.

Предстоящото събитие на тандема Guava Jelly (Ерол от Уикеда) и Lazy Face (Dog War Reggae Blog) е най-мащабното им парти досега.

Джамбурето с препоръчителен дрескод от неделни къси панталони, хавайски ризи, широки усмивки и студени бири ще включва очаквано голямо количество ямайска музика от The Reggae Boys.
Ще я допълва любезното съдействие на вокално-инструментален ансамбъл Wickeda, които лизингово са отдали цялата си брас секция за умопомрачителна духова и одухотворена джем сесия.
Живи изпълнения, разбира се, ще направи и Guava Jelly, а в репертоара, който подготвя, присъстват песни на Уикеда, както и популярни (и не толкова популярни) хитове.
Lazy Face пък ще върти ямайски плочи, докато ни се завие свят.
По време на цялата вокална, винилна и инструментална програма микрофонът ще бъде отворен и всеки ще бъде свободен да покаже умения… поне докато охраната не помогне на най-безнадеждните.
Не на последно място, през цялата вечер ще се прожектират тематични филми.

Мястото на местопрестъплението този път е прясно отвореният клуб *MIXTAPE 5*. Точният адрес е „в подлеза под Моста на Влюбените“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook