Коледа ще бъде гореща! Това обещават момчетата от Renesanz, които на 25 декември организират голямо коледно хаус парти по Черноморието. Дестинацията е гр. Бургас, а мястото – Бална зала на Танцова академия (жк Славейков, с/у КАТ).

За коледното събитие са поканени двама ексклузивни гост-диджеи. Първият от тях е холандския топ продуцент Koen Groeneveld. Издава музиката си за лейбъла на Mark Knight – Toolroom, както и за собствения Abzolut, като на практика всяко негово парче през последните 2 години задължително влиза в топ 10 на Beatport и в кейсовете на всички световни диджеи. Koen Groeneveld е част и от популярното през 90-те денс-дуо Klubbheads, което тогава превзе всички класации с парчета като Klubbhopping, Kickin’ Hard и Discohopping.

Втори хедлайнер на коледното парти в Бургас е небезизвестният Ahmet Sendil от Bosphorus Underground Istanbul, който няма кой знае каква нужда от представяне. Печелил отличието „най-добър минимал продуцент на годината”, той е познат като некоронования крал на минимала. Миналия август Ahmet Sendil направи две изключително силни опънеър партита на Какао Бийч и на Варненския плаж, които издигнаха името у нас до култов статус.

Koen Groeneveld и Ahmet Sendil имат и няколко супер упешни съвместни проекта –Istandam и Dordogne. Интересен факт е, че именно на партито в Бургас двамата ще се изявят заедно за първи път в България!

От българска страна ще участват няколко не по-малко интересни диджеи – Balthazar, който наскоро спечели титлата „Най-добър минимал/техно диджей на годината”, JackRock, както и най-изявените представители на бургаската сцена – DJ Lite, Rado Ivanov, Funky Love Crew и Le Jorge.

Коледното парти ще се вихри едновременно в две от залите на просторната Танцова академия, като всяка от тях ще има отделна сцена. Организаторите са се погрижили за абсолютно задължителните за такова събитие перфектно озвучаване и осветление, както и за коледни изненади под формата на безплатни шотове, игри и подаръци за посетителите.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook