Владимир Ампов – Графа ще представи новия си албум „Невидим“ с концерт на 10-ти декември /петък/ в Sofia Live Club от 19:30 ч. На официалната лайв премиера на „Невидим“ на сцената с Графа ще са музикантите Георги Янев, Милен Кукошаров, Веселин Веселинов – Еко и Димитър Семов. Специални гост-изпълнители на концерта ще са Мария Илиева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Любо, Орлин Павлов, Сантра, Спенс и Митко Павлов.

Новият албум на Графа съдържа 10 нови песни, част от които вече са добре познати на меломаните. Сред тях са „Враг“, „Оставяш следи“ и най-въртяната българска песен през последните седмици „Невидим“. В албума участват много приятели на Графа – Любо и Орлин Павлов в песента „Заедно“, Елица Тодорова и Стоян Янкулов в „Без светлина“, Сантра и Спенс в „Тяло в тяло“, DJ Doncho в „Take a Breath“. Като гост в друго ново парче – „Май си известен“, се включва и известният водещ Митко Павлов. Deep Zone и DJ Borche присъстват с клубните ремикси на „Невидим“ и „Май си известен“ като bonus tracks. В албума е включен и ремикса на „Оставяш следи“. Композициите в албума са изцяло авторски на Графа. Част от текстовете за албума са в съавторство с Гергана Турийска, Любо и Кирил Ампов.

Албумът „Невидим“ ще бъде пуснат в продажба непосредствено след премиерата му. От продуцентска компания „Монте Мюзик“ съобщават, че са предприели гъвкава стратегия за разпространение. Благодарение на вестниците „Труд“ и „24 часа“ той ще бъде лесно достъпен за меломаните и на цена от 6,90 лв. Билетите за премиерния лайв на „Невидим“ вече се продават в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook