Ударно брейкбит парти ще изкърти клуб Sugar на 25 март (четвъртък). След легендарното изпълнение на Beat Assassins & MC Darrison, този път гост в поредното издание на серията партита BREAKTRUE BEATS ще бъде магьосникът на грамофоните A-Skillz.

Продуцент, мениджър на лейбъл и DJ. Талантът британецът се разпростира през много и различни стилове от фънк, соул, хип хоп, брейк бийт, като дори Drum & Bass и дъбстеп не са изключени от списъка. Той има запазени места в меката на електронната сцена из цял свят. От Лондон (Fabric) до Маями (World Music Conference), през Сидни (Field Day) и Ню Йорк (The Hit Factory) до Канада (Shambhala).

Като продуцент А Skillz се е наложил на сцената като един от най-добрите в жанра. Освен многото сингли и албуми зад гърба си, той е и един от главните действащи лица в албума ‘Tricka Technology’ записан с неповторимия Krafty Kuts. Освен това, музиката му може да бъда чута от реклами на Рено, както има и включено парче в една от най-продаваните игри за Sony Playstation – Gran Tourismo 4.

Началото на инвазията му започва през 2005 г., когато побеждава в гласуване за мини микс в шоуто на Annie Mac установени вече имена на сцената, като Basement Jaxx, Mylo и Scratch Perverts. Следват безбройни ремикси, сред които и този на The Fort Knox Five, които му печелят още по-голямо признание. Повече информация за DJ A Skillz можете да намерите на личната му страница http://www.myspace.com/djaskillz.

Освен него вечерта ще пускат и основателите на поредицата BREAKTRUE BEATS е основана от Александър Андонов (DJ VAGABOND), Деси (Phuture Shock), както и Оnslaught.

Стартът на партито е 25 март, четвъртък от 23:30. Цената на билетите е 11 лв при предварителна продажба от ticketstream (http://web.ticketstream.cz/bgts/) и 15 лв на входа в деня на събитието.

Партито се провежда с подкрепата на магазин SPORTRAXX , ANALOG , VICE MAGAZINE BULGARIA & CLUB SUGAR.