Дискотеката, за която всички говорят това лято безспорно е подвижният LIQUEUR. В продължение на няколко месеца, най-запалените денс маняци от Пловдив до Варна станаха част от най-грандиозното събитие на сезона. Добрич вече не е същият. Причината? От 27 юли, та чак до 15 август в града гостува подвижният LIQUEUR, който е разположен пред хотелски комплекс „ХИПОДРУМА”.

В продължение на 20 дни жителите и гостите на Добрич, ще имат възможността да станат свидетели на уникалното за България съоръжение. Дискотеката отваря врати точно в 22:00, а до колко ще продължи купона зависи единствено и само от посетителите. Специално за гостуването си в Добрич DJ-те на подвижния LIQUEUR са приготвили уникален микс от денс хитове, с който със сигурност няма да останете по местата си и който ще може да чуете само и единствено ако посетите подвижния LIQUEUR в Добрич.

От екипа на LIQUEUR не са забравили и поп фолк феновете. Заедно с подвижния LIQUEUR, към партитата в Добрич ще се присъедини и първият подвижният попфолк клуб INOX. И в него всяка вечер феновете на кръшните ритми, ще се забавляват до зори с микс от ретро и нови попфолк хитове.