Курортен комплекс „Албена“ вече е готов да посрещне хилядите туристи на своите слънчеви плажове. От това лято бялата перла на българското Черноморие добавя към атракциите си няколко големи плажни партита със световно-известни международни диджеи, както и чисто новото крайбрежно заведение Nomad Beach club.

Nomad Beach club се намира на Фестивален плаж. Официалното му откриване ще се проведе от 20:00 часа на 25 юни, петък, а специален гост на събитието ще бъде столичния диджей JackRock. Плажното заведение се отличава със стилен интериор и екзотична обстановка, както и със специално изработена покривна шатра с впечатляващ размер. Nomad Beach club ще допринася за доброто настроение на всички гости на „Албена“, като ще работи ежедневно от сутрин до полунощ, и ще предлага голям избор на коктейли и приятна музика. Всеки четвъртък, петък и събота там ще гостуват и редица диджеи от страната и чужбина.

Плажната ивица пред Nomad Beach club ще стане и домакин на четири големи летни денс събития. Първото от тях е 12-часов денс маратон, който стартира от 19:00 часа на 30 юни, и с който ще се отпразнува посрещането на July Morning. Партито се организира от Алфа радио. Основен гост ще бъде щатския диджей/продуцент Bryan Cox, а заедно с него зад пулта ще се изявят още 12 български диджеи, сред които се открояват имената на Balthazar, JackRock, Versus, Impresslava и много други. Останалите 3 мероприятия се организират съвместно от Renesanz и Nomad Beach club, с подкрепата на к.к. „Албена“. На 17 юли са поканени Dandi & Ugo – най-популярното италианско диджей-дуо, създатели на култовия лейбъл Italo Business. На 06 август ще гостува небезизвестният Ahmet Sendil от Истанбул, който през 2008 г. спечели международната титла „най-добър минимал артист“. Финалното голямо парти ще бъде на 21 август, когато в програмата ще се включи най-успелия български продуцент зад океана – Stan Kolev, който пристига от Маями специално за участието си на Фестивален плаж.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook