След почти две десетилетия, откакто „Дяволът носи Прада“ превзе киносалоните по целия свят, изглежда, че любимата героиня на Миранда Прийстли е готова да се появи отново на големия екран. Сценаристът на оригиналния филм, Алайн Брош Макена, работи върху продължението, а продуцентът Уенди Файнърман също е готов да се включи в проекта. Освен това режисьорът на успешната адаптация от 2006 г., Дейвид Франкел, води преговори за завръщането си на режисьорския стол.

Въпреки че все още няма официално потвърждение на актьорския състав, вероятно е звездите от оригиналния филм, включително Ан Хатауей, Мерил Стрийп, Емили Блънт и Стенли Тучи, да повторят ролите си. Филмът, базиран на едноименния роман на Лорън Уайсбъргър, беше продуциран от Fox 2000 Pictures, който сега е собственост на Disney след придобиването на 20th Century Fox през 2019 г.

„Дяволът носи Прада“, издаден през юни 2006 г., се превърна в глобален феномен, спечелвайки впечатляващите 326 милиона долара в боксофиса. Изпълнението на Мерил Стрийп като безмилостната главна редакторка Миранда Прийстли й спечели нейната четиринадесета номинация за награда на Академията.

Новината за продължението предизвика смесени реакции сред актьорския състав. Ан Хатауей изрази скептицизма си относно необходимостта от втори филм, като предположи, че феновете не трябва да имат големи очаквания. От друга страна, Емили Блънт, въпреки първоначалното си колебание относно необходимостта от продължение, заяви, че би се съгласила да участва поради възможността да работи отново с колегите си. Ан Хатауей предложи алтернативен сценарий – нов актьорски състав, ако продължението продължи напред.

Докато продължаваме да следим развитието на продължението на „Дяволът носи Прада“, остава да видим дали Миранда Прийстли ще успее да плени публиката и света на модата още веднъж.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook