След месеци очакване, Camila Cabello най-накрая пусна своя нов албум, озаглавен „C,XOXO“. Този дългоочакван проект вижда певицата да навлиза в жанрове извън поп музиката, черпейки вдъхновение от собствения си живот и култура в Маями. Продуциран от El Guincho, известен с работата си с FKA Twigs и Rosalía, и Jasper Harris, работил с Jack Harlow и Post Malone, „C,XOXO“ е звуково завладяващ албум, който разкрива нови аспекти от личността, изпълнителя, текстописеца и художника на Camila.

„C,XOXO“ е колекция от песни, която разказва историята на 27-годишната Кабело, докато тя се връща при стари приятели от детството и семейство в Маями. По време на това пътуване тя поема по пътища, които смята за правилни, странни и предизвикателни. Всичко започва със създаването на последния й сингъл „Chanel No 5“, който служи като ключ към характера на албума.

Camila разширява музикалната си вселена чрез звездни гостувания, включително Pinkpantheress и Koshi, както и пълни дуети с Lil Nas X, City Girls, Drake и Playboi Carti. Певицата споделя: „Исках в този албум да има много гласове, защото в звуково отношение е много интересно. Обичам и начина, по който тези колаборации ме разгърнаха енергийно.“
Вдъхновен от нейния произход и опит, „C,XOXO“ отразява уникалния стил и глас на Camila Cabello. Тя продължава да изследва нови територии и да предизвиква себе си като артист, което я прави един от най-вълнуващите изпълнители в музикалната индустрия днес. За Кабело писането остава нейната водеща сила и тя е изключително горда от постигнатото в този албум.

Като цяло „C,XOXO“ е доказателство за растежа и развитието на Camila Cabello като артист. С разнообразните си влияния, сътрудничества и теми, той предлага свежо и вълнуващо слушателско изживяване. Феновете на певицата вече могат да се насладят на тази нова глава в кариерата й и да очакват още изненади от талантливата изпълнителка.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook