След шокираща промяна в музикалния си стил, Роксана изненада своите фенове и с още нещо – нейната приказка с щастлив край. Певицата, която смело се нарече „ромската Бионсе“, сподели вълнението си от третата си сватба с дългогодишния си партньор Неч, известен член на рокерската банда „Хелс Ейнджълс“. Любовната им история започва, когато Неч е нает като неин бодигард за едно от нейните изпълнения. Както се казва, останалото е история!

Изборът на Роксана да изпее I Have Nothing на Уитни Хюстън на сватбата им не беше случаен. Песента е главната тема от филма „Бодигард“, където героят на Кевин Костнър се превръща от агент на ЦРУ в бодигард, нает да защитава музикална звезда, изиграна от Уитни Хюстън. Вдъхновението зад този избор е очевидно, тъй като самата Роксана разкри, че връзката им е започнала по подобен начин – той е бил неин бодигард, превърнал се в нейна сродна душа.

Гостите на сватбата бяха повече от звездни. Шаферите включваха някои от най-големите имена в чалгата, като Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. Сред присъстващите беше и уважаваната колежка на Роксана, Софи Маринова, която сподели радостта си от събитието. Музикалната програма беше разнообразна, с изненадващо изпълнение на Данчо Караджов от „Сигнал“. Рапърът Устата, който също присъстваше, пое ролята на водещ на празненството в заведението на Галена и Галин в Арбанаси.

Въпреки миналите си бракове и деца от предишни връзки, изглежда, че Роксана и Неч са намерили истинската си половинка един в друг. Преди сватбата Неч предупреди Роксана, че това ще бъде последният ѝ шанс, в противен случай той ще предприеме драстични мерки. За щастие и на двамата, третият път се оказа чарът и сега те вероятно ще започнат новия си живот заедно в Германия, където Неч вече отглежда сина си от предишен брак.

Само времето ще покаже дали тази любовна история с холивудски привкус ще издържи изпитанието на времето, но едно е сигурно – Роксана и Неч знаят как да направят незабравимо сватбено тържество!

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook