Поли Генова, талантлива българска певица и национален посланик на УНИЦЕФ за България, представи най-новата си песен „We Only Have Today“. Песента е посветена на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ). С това парче Поли иска да вдъхнови децата да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

„We Only Have Today“ носи силно послание за важността на времето, прекарано между родителите и децата им, както и за значението на подкрепата и любовта, които децата трябва да получават, докато растат. Песента беше изпълнена за първи път на живо на 1 юни – Световния ден на детето – по време на специално събитие за празника, организирано от УНИЦЕФ.

Режисиран от Вито Бонев, видеоклипът към „We Only Have Today“ е визуален шедьовър, заснет в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян. Главната роля във видеото се изпълнява от петгодишния син на Поли, Даниел, който заедно с майка си открива един нов и вълшебен свят, роден от детското въображение.

Като национален посланик на УНИЦЕФ, Поли Генова се стреми да повиши осведомеността относно предизвикателствата, пред които са изправени децата в днешния свят, и да подкрепи усилията на организацията за подобряване на благосъстоянието на децата в България и по света. Тя призовава всички родители да прекарват качествено време със своите деца, да общуват с тях и да ги насърчават да изследват света около тях.

В допълнение към представянето на новата си песен, Поли Генова също така популяризира безплатното мобилно приложение на УНИЦЕФ „Bebbo“, подкрепено от Министерството на здравеопазването. Това приложение има за цел да помогне на родителите да отглеждат и да се грижат за децата си от бременността и раждането до първия учебен ден чрез ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.

Чрез музиката и страстта си към подпомагане на другите, Поли Генова продължава да бъде вдъхновение за мнозина и да насърчава положителна промяна в обществото. Със своята нова песен „We Only Have Today“ тя напомня на всички нас за силата на родителската любов и подкрепа в оформянето на щастливо и успешно бъдеще за нашите деца.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook