Аудиторията познава NIKOL още от времето, когато тя беше част от 4Magic, групата, която спечели X Factor България през 2017 г. Сега обаче талантливата изпълнителка стъпва в светлината на прожекторите със соловия си проект. С „Hey You“ NIKOL демонстрира своята сила и уникалност, показвайки на всички, че е напълно в свои води.

Песента е агресивна и запомняща се, перфектно капсулираща енергията на нейното завръщане. Текстът резонира дълбоко, отразявайки суровите емоции, които са я вдъхновили да създаде този мощен химн. Рокът винаги е бил страст на NIKOL и това става очевидно веднага щом чуете „Hey You“.

Интересното е, че тази песен всъщност съществува от три години. Тя се ражда след края на връзка с някой, който е бил на 27 години. Разстроена и нуждаеща се от емоционално освобождаване, NIKOL започва да пише текста спонтанно, докато шофира из Пловдив заедно с най-добрия си приятел. Той я насърчава да изрази чувствата си чрез музика, което е най-добрият начин за нея да го направи.

Когато се връща към тези спомени, NIKOL признава, че първоначално не е вярвала, че може да превърне написаните на английски текстове в пълноценна песен на български. За щастие, тя среща Искрен Тончев, известен още като Iskrata, който става съавтор на музиката и текста. Заедно те превеждат оригиналния текст на родния си език, създавайки песен, която резонира сред българската публика.

Видеото към „Hey You“ е режисирано от Studio Flickers и Румен Русев, добавяйки визуален разказ към емоционалната история зад песента. Със своя агресивен и завладяващ звук, съчетан с провокативния клип, NIKOL успешно заявява своето присъствие на музикалната сцена.

„Hey You“ е само началото за NIKOL, тъй като тя продължава да работи върху нови проекти и да разширява границите на творчеството си. Нейният дебют бележи вълнуващо ново пътуване и ние нямаме търпение да видим какво следва.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook