Актрисата Мария Бакалова, която спечели сърцата на публиката по целия свят с изпълнението си в „Борат 2“ и скоро ще се появи във вселената на Marvel в „Пазителите на Галактиката 3“, ще бъде гост на тазгодишното издание на Aniventure Comic Con. Най-големият фестивал за поп култура у нас ще се състои на 6 юли и ще посрещне фенове от всички сфери на развлеченията.

Звездното присъствие на Мария Бакалова несъмнено ще бъде един от акцентите на фестивала. Феновете, които искат да се срещнат с нея, ще получат шанс да направят снимка и да получат автограф от талантливата актриса. Специален панел на главната сцена ще даде възможност на присъстващите да чуят истории от нейната кариера и да зададат въпроси.

Въпреки че Мария Бакалова стана световноизвестна с ролята си в „Борат 2“, тя не се ограничава до комедията. Тя направи своя дебют в Marvel Cinematic Universe, играейки ролята на Космо, помощника на Звезда-Лорд в „Пазителите на Галактиката 3“. Това допълнително затвърди статута й на универсален актьор, способен да вдъхне живот на различни герои.

Aniventure Comic Con е известен със своите звездни гости и вълнуващи панели. Тази година феновете могат да очакват още изненади и възможности за среща с любимите си актьори, създатели на комикси и художници. Освен това събитието ще включва панели за създаване на филми, работилници за косплей, гейминг турнири и много други.

За тези, които искат да се срещнат с Мария Бакалова, ще има специални зони, определени за снимки и автографи. УЛТРА билетите ще дадат предимство на притежателите си, като им позволят да бъдат сред първите, които ще се срещнат с актрисата.

В заключение, Aniventure Comic Con 2024 обещава да бъде още едно вълнуващо събитие, пълно с невероятни преживявания за феновете на поп културата. Присъствието на Мария Бакалова гарантира, че това ще бъде паметно издание, което не искате да пропуснете.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook