Двукратно номинираната за награда Грами, мултиплатинена певица и текстописец Келани пусна своя нов сингъл „Next 2 U“. Парчето идва заедно с музикално видео, режисирано от Коул Сантяго и продуцирано от Field Trip Media. Видеото също така включва забележителна хореография от Амари „Monster“ Маршал.

„Next 2 U“ следва успешното лятно парче на Келани „After Hours“, което беше част от нейния дългоочакван четвърти студиен албум „CRASH“. Албумът трябва да излезе на 21 юни и бележи първото цялостно издание на Келани от повече от две години, откакто тя издаде оглавилия класациите през 2022 г. албум „blue water road“.

Последният месец беше вълнуващ за Келани, тъй като тя направи впечатляващо завръщане с „After Hours“. Заразителният, носталгичен денс трак събра над 40 милиона глобални потока и 4,6 милиона потока в САЩ само през първата си седмица, отбелязвайки най-силния дебют в кариерата на Келани. Освен това песента достигна #14 в класацията на Billboard „Rhythmic Airplay“.

Продуцентите на „After Hours“, Крис Ридки и Алекс Голдблат, са отговорни и за създаването на „Next 2 U“. Феновете могат да очакват още страхотни изненади от предстоящия албум на Келани „CRASH“, който обещава да бъде изпълнен със завладяващи мелодии и провокиращи мисли текстове.

След излизането на „Next 2 U“, феновете нямат търпение да чуят останалата част от албума „CRASH“ и да видят какво крие бъдещето за талантливата изпълнителка. С непрекъснато нарастващата си база от фенове и безмилостния си стремеж към съвършенство, няма съмнение, че Келани ще продължи да доминира в музикалната индустрия през следващите години.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook