„Калина Баткова, известна още като K.LINA, отново ни изненадва с нова колаборация с Братя Аргирови“, започва статията. Авторът продължава с описанието на предишната им успешна съвместна работа върху песента GOT E!, която придоби ново звучене през декември. Сега те представят своя летен римейк на класическия хит „Замирисва на море“.

Статията обяснява как тримата изпълнители са решили да запазят тази песен специално за настоящия летен сезон, за да гарантират, че всеки аспект ще бъде перфектен за публиката. Докато работят върху създаването на сингъла и видеото към него, целият екип споделя няколко забавни истории. Например групата прекарва четири нощи по южните ни морски брегове и заснема видеото за три дни.

K.LINA споделя своите преживявания от снимачната площадка, като казва, че всички са се събуждали заедно със звука на „Замирисва на море“, за да се подготвят за предизвикателствата на деня. Въпреки трудностите, като спане само по 3 часа, за да избягват най-горещата част от деня, тя смята, че цялото изживяване си е струвало.

Най-важното послание зад красивото видео, според K.LINA и Братя Аргирови, е насърчаването на българите да оценят красотата на родното Черноморие. Те искат да вдъхнат любов към местните плажове и да покажат, че нашето крайбрежие е също толкова великолепно, колкото всяко друго в света. Статията завършва с това, че тяхната цел е да помогнат за връщането на гордостта и признателността на българите към техните родни солени вълни и златни плажове.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook