След вълнуващ и изцяло женски звезден финал д-р Неделя Щонова беше коронясана за Кралицата на дансинга в новия сезон на Dancing Stars. Заедно със своя партньор Наско Месечков впечатлиха публиката с представянето си на сцената, спечелвайки най-големия зрителски вот и първото място в състезанието. Те бяха наградени с Купата на Dancing Stars, отбелязвайки края на едно незабравимо пътешествие.

Д-р Щонова сподели, че участието й в Dancing Stars е сбъдната детска мечта да бъде балерина. От друга страна, Наско Месечков, който е бил треньор и хореограф в шоуто през годините, изрази, че от всички негови партньорки, Неделя е била най-достойната, с която някога е танцувал на сцената. Той добави, че тя заслужава титлата „Кралица на дансинга“.
На второ място се класираха певицата Дара и нейният партньор Джими. Треньорката по художествена гимнастика Илиана Раева похвали Дара, като каза, че тя трябва да продължи да работи усилено и да се развива поради огромния си талант.

Самата Дара разкри, че отсега нататък не може да си представи живота без танци и възнамерява да включи този нов талант в кариерата си. Тя също така благодари на Джими за всичко, което е направил за нея по време на тяхното пътуване в Dancing Stars.

Натали Трифонова и Димитър завършиха на трета позиция. Водещата на прогнозата за времето призна, че тя и нейният партньор са имали своите предизвикателни моменти по време на цялото състезание и дори е обмисляла напускане. Въпреки това, тя дължи благодарност на Димитър, че я е убедил да остане и е повярвал в способностите й повече, отколкото тя самата. Натали нарече Митко свой приятел и изрази своята признателност за подкрепата му по време на тяхното приключение в Dancing Stars.

Като цяло, новият сезон на Dancing Stars беше изпълнен с вълнение, драма и, разбира се, невероятни изпълнения. Крайният резултат отразява таланта, отдадеността и упоритата работа на всички състезатели и ние нямаме търпение да видим какво крие бъдещето за тези вдъхновяващи звезди.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook