Ако някога сте си мечтали за дует между двама млади артисти, които притежават уникална комбинация от талант, емоция и съвременен звук, вашите молитви са били чути. Алма и Кристиан Костов, и двамата утвърдени имена в музикалната индустрия, най-накрая обединиха сили за вълнуващ нов сингъл, наречен „So High“. Тази колаборация е доказателство за силата на споделената визия и страстта към създаването на нещо наистина специално.

Алма и Кристиан се срещнаха за първи път в бекстейджа на X Factor, където Кристиан беше финалист от отбора на Саня Армутлиева. От самото начало те усетиха връзка помежду си, както професионална, така и лична. Това, което ги свързва най-силно, е споделеният им ангажимент към качеството и автентичността в музиката. Те имат подобно отношение към текстовете, мелодиите и цялостната естетика на изкуството, което ги прави перфектни съмишленици в създаването на новаторска музика.

„So High“ е роден по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, където ALMA е поканена от гръцката суперзвезда Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker, с когото създава парчето. Към екипа се присъединяват още двама талантливи автори – Ted Economou и Tim North. Песента бързо придобива форма и живот, отразявайки суровата емоция и дълбочина, характерни за стила на ALMA и Кристиан.
Въпреки че първоначалният план не включва участието на Кристиан, съдбата има други идеи. Няколко месеца по-късно, докато двамата артисти работят заедно в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, Кристиан чува демото на „So High“ и моментално се влюбва в него. Неговият ентусиазъм е заразителен и той предлага да запише вокалите за припева. Резултатът е завладяваща хармония между гласовете на ALMA и Кристиан, която издига песента до нови висоти.

„So High“ е доказателство за силата на приятелството и споделените интереси в музиката. Той демонстрира способността на ALMA и Кристиан да вдъхват живот на всяка песен, която изпълнят, независимо дали самостоятелно или заедно. С техния комбиниран талант и отдаденост на занаята им, няма съмнение, че това е само началото на още много успешни сътрудничества между тези два изключителни артиста. Така че закопчайте коланите и се пригответе да полетите високо с „So High“.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook