Третият самостоятелен сингъл на RIA, талантлива и амбициозна млада изпълнителка, е тук и носи името „INTACT“. Това е англоезична песен, създадена с подкрепата на Национален фонд „Култура“, по програма „Дебюти 22“. Сингълът е доказателство за артистичния растеж и зрялост на RIA, която демонстрира своите музикални способности чрез композиране на музиката, писане на текстове и създаване на аранжимента.

„INTACT“ представлява значителна стъпка напред в творчески план за RIA, тъй като разширява нейните музикални хоризонти и предлага свежа перспектива. Песента е вдъхновена от модерния рок жанр, съчетавайки уверени вокални мелодии и тежки китарни рифове. Текстовете изследват екзистенциални теми, подчертавайки силата на индивидуалността и важността на самоувереността.

Звукозаписът на „INTACT“ е направен и мастериран от известния продуцент Искрен Искренов, който допринася значително за цялостното качество на песента. Видеото към сингъла е режисирано от талантливия Васил Стефанов, който умело улавя същността на песента в визуална форма. Клипът е заснет в София и включва участието на Тодор Петров и Борис Божилов от „Спални места“ и китариста Виктор Колев. Тяхното участие добавя дълбочина и богатство към видеото, което перфектно допълва настроението на песента.

„INTACT“ е повече от просто поредния музикален проект; това е изявление, което показва RIA в нова светлина. С всяка нота и дума тя заявява своята позиция в музикалната индустрия и демонстрира способността си да създава завладяващи песни със силни послания. Този сингъл несъмнено ще остави трайно впечатление у слушателите и ще ги накара да очакват с нетърпение бъдещите начинания на RIA.

В заключение, „INTACT“ е вълнуващо допълнение към репертоара на RIA, което я тласка към нови висоти на артистично изразяване. Със своя заразителен ритъм, провокиращи мисли текстове и зашеметяваща визуализация, този сингъл без съмнение ще намери своето място сред любимите песни на феновете и ще постави RIA на картата като сила, с която трябва да се съобразявате в света на музиката.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook