Папи Ханс вече е доказал, че е един от най-дейните и креативни артисти у нас, бидейки както автор на десетки хитове, така и на три книги – абсолютни бестселъри. От скоро той доказа и че може да танцува, което ни кара да се чудим – всъщност какво не може?

Днес той показа, че през последните месеци не се е занимавал само със спортни танци, защото обяви нов албум като пусна първия сингъл от него – „От страх да ме загубиш“.

Песента, както авторът казва, е за това, че често в опита си да задържим нещо, го губим. В социалните мрежи той споделя, че ревността често се приема за чаровна или за доказателство за любов, но тя има разрушителна сила, и затова е написал и тази песен.

Клипът пък е като излязъл от холивудска продукция и не прилича на нищо друго в пазара. В типичния за него минималистичен, но и арт стил, видеото показва как Папи и мистериозно момиче, се раздалечават вечно, както става във връзките, когато ревността се намеси, а любовта си тръгне.

Колкото до албума – името му е „Цветовете на тъгата“ и беше разкрито заедно с илюстрация, която предполагаме, ще бъде корицата – черно-бяла дъга с капки.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook