Група Молец, една от най-успешните и обичани български групи, току-що приключи европейското си турне за 2024 г., оставяйки след себе си хиляди развълнувани фенове и незабравими спомени. Кулминацията на тяхното пътуване беше разпродаденият концерт в Лондон, където над 600 души се събраха, за да отпразнуват таланта и музиката на групата.

Юли и Крис, фронтмените на Молец, бяха във възторг от преживяването. „Беше невероятно! Никога не съм се чувствал толкова жив на сцената“, каза Юли. „И публиката беше невероятна – енергията беше просто електрическа.“
Крис добави: „Това е вторият ни разпродаден концерт в Лондон и усещането е неописуемо. Имахме и изненадваща премиера на нашата нова песен, която беше приета страхотно.“

Докато групата се подготвя за предстоящото си лятно турне в България, те продължават да създават нова музика. Последната им песен „Няма значение“, която направи своята премиера на 17 април, вече печели сърцата на слушателите в музикалните платформи. С този трак Молец демонстрира способността си да експериментира с различни стилове, като същевременно запазва характерния си звук.

Турнето на Молец ще започне в Античния театър в Пловдив на 15 август и ще продължи на 13 септември в Летния театър във Варна. Кулминацията ще бъде на 21 ноември в Арена София, обещавайки на феновете незабравим концерт, изпълнен с хитове, нови песни и спиращи дъха изпълнения.

Междувременно групата работи неуморно върху своя предстоящ албум, който се очаква да излезе по-късно тази година. Феновете могат да очакват още изненади от Молец, тъй като дуото не се страхува да прекрачва границите и да изследва нови територии в своето музикално пътешествие.

След европейското си турне и поредица от успешни концерти в България, Молец доказаха, че са сила, с която трябва да се съобразявате на музикалната сцена. Тяхната отдаденост на занаята, креативност и връзка с феновете ги правят група, която не бива да пропускате. Така че запазете датата 21 ноември в календарите си, защото шоуто на Молец в Арена София несъмнено ще бъде събитие, което ще се помни дълго време!

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook