Venci Venc, известен със своята уникална комбинация от хип-хоп и поп елементи, стартира соловата си кариера с „Давам“. Въпреки това, истинският му пробив дойде с пускането на песента „Sunflowers“, която вече е достъпна както в аудио, така и във видео формат. Създаването на тази песен има вълнуваща предистория, която започва по време на пандемията през 2021 г., когато Венци си сътрудничи с Pavell и Михаела Маринова в студиото на Virginia Records.

Именно там те създават първото демо на парчето.
През следващите месеци Венци и Искрен Тончев – Искрата продължават да работят върху проекта, но той остава незавършен в продължение на почти две години. В крайна сметка, в края на 2023 г., Венци, заедно с Камен Колев и Васко Иванов, довършва окончателно „Sunflowers“. Певецът сподели вълнението си относно пускането на песента, казвайки: „Това е най-личната ми песен. Затова инатливо не се отказах от нея толкова време. Вълнувам се, че най-накрая мога да я споделя с вас. Надявам се да ви докосне.“

Не само аудиото, но и официалното видео към „Sunflowers“ вече е налично. Това видео е създадено от екипа на Albumite, състоящо се от Халед Догмуш, режисьорът Кристиян Русев и операторът Иван Тодоров. Процесът на създаване на клипа отне изненадващо дълго време, около един месец, което е необичайно за музикално видео. Заснет в продължение на осем снимачни дни, видеото черпи вдъхновение от Мая Чанов, съпругата на Венци, и техния почти 2-годишен син Ноа Чанов, които и двамата правят специални появи във видеото.

„Sunflowers“ е доказателство за упоритостта и страстта на Венци към музиката. Песента резонира дълбоко с него и той отказва да се откаже от нея, докато не намери идеалния екип, който да й вдъхне живот. Сега, когато е тук, феновете могат да оценят емоционалната дълбочина и личния характер на песента, което я прави наистина специално допълнение към неговата солова дискография.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook