Напоследък слуховете около връзката на бившия футболист Благой Георгиев, известен още като Благо Джизъса, и неговата половинка Ивана Главчева, дъщеря на рапъра Ванко 1, са гореща тема в медиите. Според неотдавнашната мълва двойката очаква първото си дете заедно. Ако тази новина се окаже вярна, бъдещото бебе ще бъде петото дете за Благо и първо за Ивана.

Благо има четири деца от три различни жени. Той има две деца от първата си съпруга, Христина – момченце и момиченце. След това той стана баща на момченце от бившата Мис Плеймейт Есмер Омерова, което се роди една година след брака им. Най-скорошното допълнение към семейството на Благо е синът му от Златка Райкова, който вече е на 5 години.
От друга страна, Ивана досега не е имала деца. Тя е известна със своята сдържаност и суеверие, поради което близките й отказват да потвърдят или отрекат новината за бременността й. Един източник сподели: „Ако е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е много суеверна.“

Въпреки че Благо и Ивана не са коментирали директно слуховете, те изглеждат по-сериозни във връзката си. В интервю преди време Благо спомена: „Ние сме в сериозни отношения. Не знаем дали ще се стигне до бебета и сватби, защото това е Божа работа“.

Докато феновете спекулират относно потенциалното попълнение в семейството на Благо, някои забелязаха, че Ивана напоследък публикува по-малко снимки в социалните медии. Освен това тя изглежда подозрително крие корема си под широки дрехи в последните си публикации. Само времето ще покаже дали тези наблюдения са просто съвпадение или знак за по-голяма промяна в живота на двойката.

Докато чакаме повече подробности за бъдещето семейство на Благо и Ивана, едно нещо е сигурно – ако слуховете са верни, те ще имат голямо и щастливо домакинство, пълно с любов и смях.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook