Ако не може да се изпее, не може да се изживее. Споделяйки тази максима,DIAсъздаде зашеметяваща песен, изтъкана от огън и страст.

„Грехове“ неслучайно е с премиера точно на 8 март, за да отбележи вселенскиянежен феномен: способността на жените да се влюбят в пагубно греховни мъже и да ги превърнат в перфектния любим.

„Винаги съм искала да напиша песен точно за такава изпепеляваща любов‒споделя DIA. ‒ Любов, която побеждава предразсъдъците и е извън всяко усещане до момента. Любов, възпята в песен за силата на жените, способни да простят, да забравят и да научат мъжете как се обича истински.“

В хармония със силните страсти е и аранжиментът на Алекс Нушев. Като изключителен майстор на фолклорния ритъм Алекс добавя и своя почерк заедно с DIA в музиката към „Грехове“. Кавалът на Петьо Иванов и гъдулката наАнна Анова допринасят за емблематичната магична автентичност, характерна за творчеството на DIA.

В песента „Грехове“ героят е белязан от тях, но както често става и в живота, героинята е силно привлечена точно от него. Тя повежда своята чувствена битка, прощавайки грешките му и заричайки го да бъде само неин, а тя‒ само негова. Допълнителен женски заряд към „Грехове“ добавя Александра Петрова-Лекси, най-добрата приятелка на DIA. Двете не само пишат заедно текста, но Лекси, която е с музикално образование, записва и беквокалите. Към магията на това двойно женско начало се добавя силата на пламъка, запечатан в зашеметяващото видеоот визуалния екип наПетър Симеонов, Росен Даков, Ангел Пешков и Павел Павлов.Сценарият разказва легенда за огненогрешната, но истински чиста любов,а в ролята на желания момък влиза един от най-добрите огнени артисти в България‒Пламен Петков.Той „пали“ копнежа в девойката, двамата играят с въглените на рискованата страст, създават и пречистват грехове, за да може любовта да изгори в сърцата им.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook