Shakira се завръща на музикалната сцена след 7-годишна пауза с новия си студиен албум „Las Mujeres Ya No Lloran“ (Жените вече не плачат). Този проект е поредният брилянтен принос към дискографията на латино дивата, който разкрива нова глава от нейния живот.

Албумът, който включва 16 песни, от които 8 са напълно нови, 1 е ремикс, а другите 7 са хитове, включващи сътрудничествата с Karol G в „TQG“, Rauw Alejandro в „Te Felicito“ и Manuel Turizo в „Copa Vacía“. Този музикален проект не само отбелязва завръщането на Shakira към музикалния свят, но и разкрива ново лице на певицата – този на феникс, който се издига от пепелта за ново начало.

Процесът на създаване на „Las Mujeres Ya No Lloran“ се оказва терапевтичен за Shakira, като тя преобразява своите травматични преживявания в изкуство. Тя споделя в интервюта, че музиката е била начин за нея да канализира чувства като гняв, отчаяние, разочарование и болка, които са били част от живота й през последните години.

Важно е да се отбележи, че времето за създаване на албума е съвпаднало със съвсем нов етап в живота на певицата. През 2022 година Shakira обяви раздялата си с футболиста Gerard Piqué, като скоро след това стана ясно, че той е в нова връзка. Тази новина разтърси медийния свят, но Shakira успя да преодолее разочарованието и да намери сила да продължи напред.

„Las Mujeres Ya No Lloran“ не само е свидетелство за творческата и артистична устойчивост на Shakira, но също така е и показател за нейната лична сила и духовна издръжливост. Този албум не само представя нови музикални постижения на певицата, но и разкрива нейния вътрешен свят и процеса на изцеление, който е изживяла през последните години.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook