Християна Тодорова, бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио, разкри на своите почитатели една сладка новина – тя е получила предложение за брак от своя любим. Изненадата беше голяма за мнозина, но Християна не скри къде е намерила своето щастие.

Със снимка на своята ръка, украсена със светещия диамантен пръстен, Християна сподели момент от своя живот, описвайки го с думите: „Когато Господ реши да се намеси…“. Въпреки че не разкри името на мъжа на сърцето си, тя ясно даде да се разбере, че се чувства щастлива и благословена.

Този момент на щастие дойде след края на нейната връзка с водещият ни тенисист Димитър Кузманов. Тя беше във връзка с него три години, но както понякога се случва в любовните истории, тя завърши. Обявата за края на тяхната връзка изненада мнозина, но вече това е минало и Християна е готова да каже „да“ на новото начало в живота си.

Този нов етап в живота на Християна Тодорова не може да не зарадва почитателите й, които винаги са я подкрепяли и се радвали на нейните успехи. Нейната история ни напомня, че в живота винаги има място за нови начинания и за щастие, което ни очаква на следващия завой.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook