Дуейн Джонсън, известен като „Скалата“, не просто е една от най-големите звезди в холивудската индустрия, но и сега влиза в света на козметиката със своята нова колекция Papatui, насочена към мъжете. На 51 години, актьорът и фитнес икона сподели вълнуващите новини със своите последователи в Instagram профила си.

Колекцията Papatui включва разнообразие от продукти, предназначени за грижа за кожата, тялото, косата и дори поддръжка на татуировки. Джонсън изрази своята цел да насърчи дискусията за грижата за кожата сред мъжете, подчертавайки важността на възпитанието и грижата за себе си. „От години разработвам продуктите си с много представители на мъжкия пол и съм развълнуван да ги споделя с останалата част от населението“, сподели актьорът със своите последователи.

Видеото, в което Дуейн Джонсън анонсира своята нова козметична линия, бързо привлече вниманието на милиони хора, които горещо похвалиха идеята и изразиха интерес към продуктите. „Както знаете, аз съм привърженик на това да се грижим за себе си“, коментира Джонсън под видеото. „И макар че невинаги говорим за това, всички ние искаме да изглеждаме по-добре и да се чувстваме по-добре“, допълни той.

Дуейн Джонсън сподели, че вдъхновението за създаването на Papatui дойде от неговата най-добра приятелка Емили Блънт, която му помогна да осъзнае важността на грижата за кожата. Той отбеляза, че това беше важна стъпка за него в личния му растеж и грижата за себе си.

Създаването на козметични линии е нещо широко разпространено сред звездите. Имена като Джон Леджънд, Брад Пит и Джаред Лето са само някои от многото, които вече имат свои собствени продуктови линии, които успешно се предлагат на пазара.

Новата козметична линия на Дуейн Джонсън вече предизвика огромен интерес и е непрекъснато обсъждана в социалните мрежи и медийни платформи. С очакването за официалния старт на продажбите, феновете с нетърпение чакат да опитат продуктите и да се възползват от техните благоприятни ефекти върху кожата и външния вид.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook