Румънският DJ и продуцент Alex Parker и българската певица Михаела Маринова с нетърпение отбелязват един нов етап в своята музикална кариера с първия си съвместен проект „Stay”, който вече има премиера на официалното си видео. Тази колаборация не само отбелязва срещата на двама изключителни таланти, но и представя на публиката една песен, която впечатлява с емоционалната си сила и качеството на изпълнение.

Песента „Stay” е вълнуващо пътуване през емоциите на любовта, копнежа и устойчивостта. Смесвайки доказаните продуцентски умения на Alex Parker с ангелския глас на Михаела Маринова. Тя успява да пренесе слушателите във вълшебния свят на музиката, който те създават заедно.

Срещата между Alex Parker и Михаела Маринова се случва по време на третото издание на Sofia Songwriting Camp през 2023 година. Оттогава двамата работят заедно където създават и перфекционират песента „Stay”. Видеото към песента е заснето в София под режисурата на самия Alex Parker, който успешно улавя емоциите и естетиката на парчето. Монтажът и специалните ефекти в клипа са изработени от румънски екип от професионалисти, което допринася за визуалната изява на проекта.

Alex Parker е диджей и продуцент от Букурещ, Румъния, който е освоил сърцата на музикалната публика със своя уникален подход към продуцирането. Той е автор и продуцент на множество хитове на известни румънски изпълнители като Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA и Voltaj.

„Stay” несъмнено обещава да бъде един от най-горещите музикални хитове на сезона, обединявайки талантите на двама изключителни изпълнители и предлагайки на слушателите нещо незабравимо. Впечатляващата химия между Alex Parker и Михаела Маринова прави тази песен и видеоклипа към нея непропуснати за всеки музикален ентусиаст.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook