Трио VIVA се завръща ударно през годината със завладяващ анонс за три сериозни проекта, които непрекъснато възхищават феновете им. Новият сингъл, предстоящият албум и концерт-премиерата на албума на 8-и март в столичен клуб са само началото на впечатляващия музикален път на талантливите изпълнителки.

Сингълът, озаглавен с романтичното заглавие „Moonlit Sky“, представлява уникална колаборация между триото VIVA и изключителната актриса и певица Яна Николова, която също е автор на текста към песента. „Песента е за страстта и любовта, за независимата жена, която е и авантюрист дори в любовта“, споделя Яна. В динамичното видео, момичетата пренасят посланието на песента с усмивка и чар, като са вдъхновени от текста и мелодията. Творческият двигател на видеото е непревземаемият Бисер Овчаров-Барни, който е режисьор, оператор и монтажист на проекта.

Но най-голямата радост за талантливите млади дами е техният дебютен албум със заглавие „Supernova“. Със своите 12 песни, албумът представлява смела смесица от различни музикални стилове като поп, денс, рок и регетон. Общото между всички парчета е многогласното пеене, което момичетата виртуозно демонстрират и което им е донесло признание както у дома, така и зад граница.

Музиката в албума е дело на талантливия Славчо Николов (познат още като Б.Т.Р.), който не само е автор на музиката, но и е музикален продуцент и мениджър на триото VIVA. Текстовете са дело на Славчо Николов и Яна Николова, а аранжиментите са творба на Славчо Николов и Алекс Нушев. Звукозаписът на албума е осъществен с участието на виртуозни музиканти като Мишо Шишков на пиано, Ясен Велчев също на пиано, Илиян Диков (Б.Т.Р.) на барабани, Славчо Николов (Б.Т.Р.) на китара и Алекс Нушев на бас китара.

След концерт-премиерата на 8-и март, албумът „Supernova“ ще бъде достъпен на всички дигитални платформи и на CD носител. В самият концерт, продължаващ два часа, триото VIVA обещава да изпълни на живо всички песни от албума, като добави кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения, представени с брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook