Конкурса за нова авторска песен „New University Talent“, който има за цел да открие и популяризира най-брилянтните млади таланти в областта на музиката. Събитието, под мотото „Ти задаваш тона“, предоставя уникална възможност за участие на автори и изпълнители във възрастовата гама от 15 до 30 години.

Инициаторите залагат на създаването на платформа, където младите артисти могат да развият своя творчески потенциал и да стъпят на пътя към професионалната музикална сцена. Целта е да се насърчи обучението по музика в страната и да се подкрепят начинаещите, предоставяйки им възможността да създадат своите първи професионални записи.

Участниците трябва да спазват определени условия, които включват песните да бъдат написани на български език и да не са били излъчвани по радио или телевизия. Освен това, творбите не трябва да са публикувани в онлайн платформи, което предоставя възможност за представяне на абсолютно нов и не изслушан творчески потенциал.

Важен момент в рамките на конкурса е и специалната награда на bTV Radio Group, която ще бъде връчена на един от изпълнителите. Тази награда ще отиде на този артист, който се отличава с изключително артистично присъствие, майсторско владеене на музикални техники и техните приложения в изпълнението, стилна визия и изключителни комуникационни умения. Такъв подход към представянето несъмнено ще бъде отразен в облика на един единствен професионален артист.

Конкурсът за нова авторска песен „New University Talent“ обещава да бъде платформа, където талантът на младите ще бъде открит и оценен, а те ще имат възможността да стъпят на пътя към успешната си музикална кариера. Всички желаещи, които споделят любовта си към музиката и творчеството, са поканени да се включат и да покажат своя талант пред очите на цяла България.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook