Въпреки че кариерата на световноизвестната канадска певица Селин Дион изглежда забавена през последните години, заради борбата й с рядкото неврологично заболяване, наречено синдром на скованото лице, тя продължава да се бори и да създава. На скоро певицата обяви, че работи по документален филм със заглавие „I Am: Celine Dion“, който ще представи нейния живот и борба със състоянието.

„Последните няколко години бяха такова предизвикателство за мен…“, сподели Селин в своя Instagram профил този месец. „Докато продължавам пътя към възобновяване на кариерата ми, осъзнах колко много ми е липсвало това, да мога да се виждам с феновете си.“ Тя изрази оптимизъм, че филмът ще бъде не само личностен, но и информативен, като цели да повиши осведомеността за рядкото състояние и да помогне на други, страдащи от същата диагноза.

През декември 2022 г., Дион обяви временно прекъсване на професионалните си ангажименти, за да се фокусира върху здравето си. Тя отбеляза, че състоянието й не й позволява „да пее по начина, по който е свикнала“. Въпреки това, Селин не изостава напълно от сцената и се появява в нов филм, като същевременно продължава да създава музика. На този етап източник близък до Дион сподели, че е малко вероятно тя да се върне на големи концертни турнета.

Синдромът на скованото лице, според Националния институт за неврологични разстройства и инсулт, е рядко прогресиращо заболяване, засягащо нервната система, особено главния и гръбначния мозък. Въпреки предизвикателствата, Селин Дион се държи силно и решително, както заяви по-голямата й сестра – Клодет, пред сп. Hello! Канада.

Документалният филм „I Am: Celine Dion“ обещава да предостави интимен поглед върху живота и борбата на певицата. Режисьор на проекта ще бъде носителят на „Оскар“ Ирен Тейлър. Със своята силна личност и непоколебима решителност, Селин Дион остава вдъхновение за милиони фенове по света, които с нетърпение очакват да видят новата глава от нейния изключителен творчески път.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook