Новата песен от проекта „Пеещи артисти“ – „Как мразя“, изпълнена от талантливата Мариана Попова, ще зарадва музикалните ни сетива в деня на 8 март. Стремежът към изключително качество и изразително изпълнение е отново на преден план, обещавайки на публиката незабравими музикални моменти.

Продуцентът и създател на проекта, Игор Марковски, потвърди, че песента ще бъде достъпна на всички музикални платформи от 10:00 часа в деня на премиерата си. Това предоставя възможност на феновете да се насладят на нейната магия веднага след излизането и да я споделят с приятели и близки.

Главната роля в видеоклипа е дадена на изключителната актриса Милена Маркова, която впечатлява с изящността на своето изпълнение. Нейната интерпретация добавя ново измерение към визуалното изживяване на песента, допълвайки я с емоционална насоченост и дълбок смисъл.
Текстът на „Как мразя“ е дело на автора Джина Дундов-Панчева, чиято въздействаща поезия вече е запазена марка в българската културна сцена. Музиката и аранжиментът са творба на Светослав Лобошки, който с виртуозност и въображение успява да пресъздаде духа на текста във вълнуваща мелодия.

„Как мразя“ е втората премиера от проекта „Пеещи артисти“ за 2024 година, след като „Бенефисът“ в изпълнение на Даниел Цочев зарадва публиката си със своя дар за изкуството. Следващата песен, която ще се представи пред феновете, е „Пришествие“, изпълнена от Милица Божинова, като премиерата ѝ е планирана за 22 март.

За всички почитатели на проекта и на музиката като изкуство, на 24 септември в зала 1 на НДК се очаква един незабравим концерт под наслов „3везди“, където „Пеещи артисти“ ще споделят сцената си и ще съберат моменти от своите най-вълнуващи изпълнения. Вече с нетърпение очакваме да се потопим в атмосферата на този невероятен музикален празник!

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook