Българската попзвезда Люси Дяковска се нарежда сред победителите в едно от най-трудните риалити-шоута в света – „Аз съм звезда, изведете ме оттук“. Това немско шоу, снимано в австралийската джунгла, завърши с Люси като последният оцелял участник и с печалбата от 100 000 евро.

Живееща основно в Германия, Дяковска използва социалните мрежи, за да изрази благодарността си към феновете си, които я подкрепиха през целия й път в шоуто. „Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“, споделиха от нейния екип във Фейсбук.

Финалът на предизвикателството беше напрегнат, като Люси трябваше да се изправи срещу 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата участници трябваше да преминат през последно изпитание в джунглата, за да спечелят финалната „гурме вечеря“, пише „Билд“.

За Люси, изпитанието включваше преодоляване на страхове и преживяване на моменти, които я подтикнаха да се съобрази със силата на своя вътрешен дух. Тя трябваше да премине няколко теста за храна, включително консумация на насекомо на клечка – тарантула и скорпион. В края водещият Ян Кьопен й предложи дори свинска матка.

Датата на финала за Люси Дяковска се окажа съдбовна, тъй като най-емоционалните моменти в живота й се случиха именно на 5 февруари. През този ден през 2003 г., Люси и колежките й от „No Angels“ издадоха дебютното си парче, което ги превърна в световни звезди. За съжаление, това също е датата, на която певицата загуби майка си – пианистката Росица Дяковска.

При признанието й за победител в риалитито за оцеляване, Люси Дяковска беше толкова емоционална, че клекна на земята, започна да плаче и изрази чувствата си на български: „Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми!…“

Победата в „Аз съм звезда, изведете ме оттук“ се превърна в нещо повече от триумф за Люси Дяковска – тя стана символ на воля, издръжливост и способността да се преодоляват трудностите, независимо от тяхната природа. С този успех тя потвърждава не само своя музикален талант, но и връзката й с българската публика, която я подкрепя с горещи аплодисменти и пожелания за още бляскави моменти в бъдещето.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook