„Безкрайно“ извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма – сподели Йоанна Драгнева минути преди официалната премиера на песента-Започнахме да работим по музиката, заедно с композитора Щерион Пилидов, още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в цялост и смисъл.“

„Безкрайно“ описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото „саундтрак“ усещане. Режисьорът Радослав Събев- Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия сват.

Освен към талантливия Щерион Пилидов за участие в песента Йоанна отправя покана към Кръстина Кокорска-Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи „Безкрайно“ и добавя виртуозен щрих към музика и визия- тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов. „Свет е мой съученик от музикалното училище- разказва Йоанна- и аз съм щастлива, че той прие да участва в „Безкрайно“ веднага след като му споделих идеята. Нещо повече-въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие.“

„Безкрайно“ бе представена пред колеги, приятели и почитатели в известния столичен клуб 1857. Йоанна Драгнева благодари персонално на всеки от екипа по създаването на песента, а думите й предизвикаха възторжени аплодисменти.
Специално за официалното промоция на „Безкрайно“ Свет Радославов реализира междуконтинентална видео връзка, за да поздрави ексклузивно Йоанна.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook