На 8 февруари, рожденият ден на футболната легенда Христо Стоичков, българската публика ще бъде изненадана с едно уникално събитие – премиерата на песента „Любов поне“. Това е първата песен, в която самият Христо Стоичков взема участие като изпълнител, заедно със свои добри приятели – Братя Аргирови и Тони Димитрова.

Има нещо специално в този поздрав. Песента „Любов поне“ не е просто музикален тракт за Христо Стоичков. Той я е записал специално за своя рожден ден, за да поздрави цялата България по един изключително нестандартен начин. В нея се смесват уменията на един от най-великите футболисти в историята с таланта музикалните звезди.

Текстът на песента е дело на талантливия поет Иван Тенев, а музиката е композирана от Благовест Аргиров. Аранжиментът е дело на Ангел Дюлгеров. Резултатът от тази съвместна работа е нещо наистина вълнуващо.

„Любов поне“ е песен, която носи в себе си не само мелодична хармония, но и силно послание за любовта и успеха. Тя е вдъхновена от живота на самия Христо Стоичков и от неговия житейски път, пресичащ се с моментите на радост и триумф, както и с предизвикателствата и трудностите.

За да още повече зарадва феновете, специално за Деня на влюбените – 14 февруари, е избран за видеопремиерата на песента „Любов поне“. Това е още едно приятно изненада за всички почитатели на Христо Стоичков и на музиката като цяло.

С нетърпение очакваме да чуем тази уникална песен, която се оказва не просто подарък за рожденика Христо Стоичков, а и за цялата България, заредена с любов и вдъхновение.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook