Изумителната изпълнителка, известна още като „Дивата Бионсе“, впечатли своите фенове с изненадващото обявяване на нов албум в кънтри стил. Новината се разкри по време на финала на Супербоул, когато самата Бионсе анонсира пред световната публика проекта, който ще промени посоката на нейната музикална кариера.

Заглавието на осмия студиен албум все още остава тайна, но почитателите на изпълнителката вече с нетърпение очакват 29-ти март, когато албумът ще бъде официално пуснат. В официалните профили на Бионсе в социалните мрежи беше споделен трейлър към проекта, което допълнително увеличи вълнението сред феновете.

Със своето обявяване, Бионсе представи и два нови сингъла – „Texas Hold Em“ и „16 Carriages“. Вестникът New York Times вече се включи в разговора, предполагайки, че новият албум ще бъде своеобразно продължение на предишния й успех „Renaissance“, като работното заглавие „Act II“ налага тази идея.

Музикалните критици се възхищават от стиловата смелост на изпълнителката, като отбелязват, че музиката от предстоящия албум е чисто кънтри с корени от нейния роден Хюстън. Феновете на Бионсе непрекъснато се вълнуват от нея, защото този път тя ще им предложи нещо напълно различно от стандартното R&B.

Заедно с това, Queen Bey завърши своето световно турне „Renaissance“ през октомври, което беше придружено от исторически успех. Албумът „Act II“ ще бъде втората част от този проект в три части, като първата част вече беше приветствана с отлични рецензии от критиката.

Новият албум на Бионсе обещава да бъде не само музикален, но и културен феномен, който ще дефинира нови граници и ще вдъхнови поколения музикални почитатели. С нетърпение очакваме да чуем новата музикална поема на дивата Бионсе и да се потопим в нея.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook